Waarom begeleiding naar Meer Vitaliteit?

Begeleiding naar Meer Vitaliteit heeft als doel je bewuster te maken van je eigen lichaam, je gewoonten, je gedachten en gevoelens, met als resultaat: Meer Vitaliteit.

Jezelf beter leren kennen

Als je je eigen behoeften en verlangens kent, kun je leren er beter
mee om te gaan. Graag help ik je bij het verkrijgen van inzicht,
bewustwording en training van nieuwe gewoonten die bij je
passen. Met als doel vermindering van je klachten en juist meer veerkracht en vitaliteit.

Hoe kan ik je helpen?

Om jou vitaler te krijgen en lekker in je vel, gaan we uit van jou situatie. Samen kijken we naar je dagritme, je gewoontes en je voorkeuren. Daarin zitten de sleutels tot een gezonder leven met Meer Vitaliteit. Ik zorg voor een uitnodigende, veilige en stimulerende omgeving. Ik luister, informeer en geef steun. Jij krijgt prikkelende vragen en je wordt uitgenodigd om oefeningen te doen. We zorgen voor een goed evenwicht tussen actie en ontspanning. Je krijgt opdrachten om in je eigen omgeving te kunnen trainen op nieuw gedrag.

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat je alle mogelijkheden en hulpbronnen voor Meer Vitaliteit al in je hebt! Vaak liggen die onder een dikke laag stof. Tijdens de coaching laat ik je opnieuw ontdekken waar je innerlijke krachten liggen, maar ook wat je werkelijke behoeften en verlangens zijn.vitaal

Samen afspraken maken

Als je me belt, maken we een afspraak voor een eerste gesprek. We stellen samen vast wat je wilt bereiken en in welke tijd. Ik let erop dat die afspraken zelf ook gezond en haalbaar zijn. Vervolgens komen we drie tot zes keer bij elkaar, afhankelijk van je behoeften. Binnen die tijd doen we er alles aan om de gewenste resultaten te bereiken.