Terug naar een goede èn lekkere basis

Vooral mensen die met regelmaat 'aan de lijn doen' zijn erbij gebaat om de haat-liefde-relatie met eten te doorbreken. In de vitaliteitscoaching ontdek je opnieuw het verschil tussen lichamelijke honger, hoofd- en harthonger. En je leert hiermee om te gaan en te zien welke functie eten voor je heeft in het leven. Door dit inzicht en door het trainen van gezondere eetgewoonten leer je opnieuw op een natuurlijke manier te eten. Die gezonde eetstrategie beheerste je als kind al.

Geen dieet, wel leren genieten van lekker eten

Nu kun je geleidelijk het eetprobleem achter je laten. Je krijgt weer een gezonde relatie met eten. Je ontdekt zelf dat diëten niet nodig zijn om uiteindelijk een acceptabel gewicht te bereiken en te behouden. En dat je weer gewoon kunt genieten van lekker eten. Bovendien breng ik je weer in contact met je eigen innerlijke kracht. Dat alles zal veel meer opleveren dan alleen een goed gewicht. Het draagt bij aan Meer Vitaliteit: je voelt je weer lekker in je vel.

Regelmatig bewegen

Elke dag een half uur bewegen, is goed voor je. Het zorgt ervoor dat je fit blijft, het zet je hart aan het werk, het zorgt voor ontspanning en het zorgt ervoor dat je je beter voelt en er beter uitziet. Samen bekijken we welke activiteiten in je dagritme passen en wat jou extra energie geeft.

vitaal


springen

Wees lief voor je lichaam opdat je geest zich erin thuis kan voelen.

Winston Churchil